2/4/2020, de derde week van de lockdown omwille van het Coronavirus. Mijn yogastudio is gesloten… Mijn studenten, tieners en volwassenen, zitten op hun honger om te bewegen. Kinderen en kleinkinderen in het algemeen vervelen zicht te pletter, moeten zo veel mogelijk binnenblijven, zitten achter de televisie of de computer/tablet/gsm… Een andere activiteit van mij is contactclown in de zorg, maar alle instellingen en woonzorgcentra zijn gesloten, mijn clownsneus ligt in de kast.

Zeker nu is het voor iedereen belangrijk om bewust en vooral met plezier te bewegen, ook al moeten we zo veel mogelijk thuis blijven. Dus bied ik graag een oplossing. Ik bied jullie YogaClown, een plezante combinatie van mijn beide activiteiten! De komende weken zal ik heel regelmatig filmpjes posten met gratis yogalessen voor alle leeftijden. Telkens één yoga-oefening per video. Iedere les begint met een speelse versie voor de kids, dan volgt een makkelijke versie voor de oma’s en de opa’s en dan volgt de uitgebreidere versie voor alle anderen. En dit geef ik als YogaClown zodat we onszelf allemaal een beetje minder serieus nemen. Scottie, onze pup van 9 maanden oud doet mee, zij is mijn superheld in blij bewegen.

Doe jij ook mee? Klik hier om naar het YouTubekanaal te gaan en druk op abonneren/subscribe om uptodate te blijven.

Dames en heren, kinderen en huisdieren, oma’s en opa’s … en nu Yoga 🙂