Als Hatha Yoga docente (opleiding 200 uren) en pedagoge Mindful bewegen (opleiding 840 uren + 180 uren stage) bied ik je meer dan Yoga en tegelijk de essentie van Yoga.

Yoga leert je in alle rust om te gaan met wat er is. Met de examens op komst is dit een hele uitdaging voor studenten.
Prestatiedruk gaat dikwijls hand in hand met faalangst en zorgt voor veel spanningen in hun jonge lichaam en geest.

In november wordt er op woensdagnamiddag, speciaal voor jonge mensen die in het lager middelbaar zitten, een reeks van 4 lessen tienerYoga ingericht. Geen kleinekinderspel, maar échte grotemensenYoga, op een toffe en leerrijke manier gegeven. Klik hier om de flyer te bekijken.

Assistent Plastiek Bertrand,
Bertje voor de bekenden

Ik ging reeds eerder aan de slag met tieners en creëer in mijn Yogalessen boeiende ervaringsmomenten met een prikje anatomie, waarin de kinderen plezier beleven en tegelijkertijd iets kunnen bijleren over het menselijk lichaam. Om in deze fase van hun leven te ervaren en te zien hoe hun lichaam in elkaar zit, maakt opgroeien weer wat gemakkelijker. Ze gaan zich ook vertrouwder voelen met zichzelf en wat ze allemaal wel kunnen. Ze vinden steun bij de grond, die er altijd is. Omgaan met de zwaartekracht wordt een spel en dat merk je 🙂

Wie doet er mee? Mijn assistent Plastiek Bertrand ziet het al helemaal zitten om tussendoor te tonen hoe ons skelet er uit ziet!

De lessen gaan door in de aangename praktijk van VanZelf Leven. Er kunnen 7 jongeren meedoen.
Deelnameprijs is 40 euro voor de 4 lessen