‘Op Yogales komen doet me zo veel deugd’ hoor ik graag zeggen. Ik bied je hatha yoga op een zachte en leerrijke manier, puur voor je plezier. Zowel mensen die nieuwsgierig zijn naar yoga, als mensen die reeds yoga deden/doen en hun ervaringen en inzichten willen verdiepen zijn welkom. De oefeningen worden zorgvuldig opgebouwd en toegelicht, met veel aandacht voor het lichaamsbewustzijn. Er zijn 4 soorten lessen met een verschillende intensiteit, dus voor elk wat wils.
Er wordt gewerkt in kleine groep (max. 7 deelnemers), in de lichte en aangename praktijkruimte van VanZelf Leven, zodat er persoonlijk en in een gemoedelijke sfeer kan worden begeleid.

Aanbod :
Yoga voor vrouwen: een vlotte yoga les, exclusief voor vrouwen.
Mindful Yoga voor vrouwen: de rustigste les in het aanbod, ideaal voor ultieme beginners en voor wie mindful wil leren bewegen.
Yoga, nice & easy : een vlotte yoga les voor vrouwen én mannen.
Yoga, more intense : voor vrouwen en mannen die enigszins vertrouwd zijn met Yoga en op een zachte manier kracht wil leren opbouwen. In deze les is er nog meer aandacht voor de ademhaling.

Alle lessen worden afgesloten met een ontspanningsoefening of ademhalingsoefening om het effect van de lichaamsbeweging te laten nawerken. Je gaat helemaal relax naar huis.

Zomervakantie : In augustus is er een korte reeks van 4 zomeravonden op woensdag om 20u. Er kunnen 7 mensen deelnemen. Deelnameprijs : 44 euro.

Extra groepen vanaf 10 september :
Maandag = vrouwendag : ochtend
– van 09u15 tot 10u15 Yoga voor vrouwen
– van 10u30 tot 11u30 Mindful Yoga voor vrouwen
Woensdag, mixed : avond
– van 19u30 tot 20u30 Yoga, nice & easy
– van 20u45 tot 21u45 Yoga, more intense

De lessen zijn wekelijks. Er kan telkens per reeks van 5 lessen worden ingeschreven. Deelnameprijs is 55 euro voor 5 lessen. Leden van Markant genieten 5 euro korting op de reeksen van 5 lessen.
Een losse les kan gevolgd worden wanneer er plaats is, voor de prijs van 14 euro.