Vanaf mei kan je yogalessen volgen aan degoedinjevelschool. Ik bied je hatha yoga op een zachte en leerrijke manier, puur voor je plezier. Zowel mensen die nieuwsgierig zijn naar yoga, als mensen die reeds yoga deden/doen en hun ervaringen en inzichten willen verdiepen zijn welkom. De oefeningen worden zorgvuldig opgebouwd en toegelicht.
Er wordt gewerkt in kleine groep (max. 7 deelnemers), in de lichte en aangename praktijkruimte van VanZelf Leven, zodat er persoonlijk en in een gemoedelijke sfeer kan worden begeleid. Deze lessen zijn specifiek gericht op vrouwen.

Waarom yoga volgen bij degoedinjevelschool? Mensen die eerder les bij mij volgden weten dat mijn aanpak uniek is. Dank zij mijn ruime achtergrond in bewegingspedagogie en mijn speelse inborst, kan ik je telkens weer verrassen met nieuwe ervaringen en inzichten. Je leert yoga op een manier waarbij je gaandeweg je grenzen leert verleggen. Naargelang wat er speelt in de groep zal ik hele specifieke oefeningen aanreiken.

Wanneer :
Op maandagochtend :
– van 10u tot 11u yoga voor vrouwen
Op woensdagavond :
– van 20u tot 21u yoga voor vrouwen

In mei (klik ‘hier’ voor de agenda) start er op elk van de lesmomenten een kennismakingsreeks van 4 lessen, voor de lanceringsprijs van 40 euro.
Vanaf 10 september worden er lessenreeksen van telkens 5 lessen gegeven. Deelname is 11 euro per les, dus 55 euro voor de reeks.
Leden van Markant genieten 5 euro korting op de reeksen van 5 lessen.
Een losse les kan gevolgd worden wanneer er plaats is, voor de prijs van 14 euro.
In de zomervakantie is er een reeks van 4 zomeravonden.

Meld je nu al vrijblijvend aan via contact of bel me voor meer info.

 
Mijn weg met Yoga :
Tussen 2005 en 2008 deed ik rustig aan yoga, ging ik wekelijks naar de les. Ik had het idee dat de andere deelnemers zich veel soepeler in alle richtingen konden plooien want ik voelde me niet zo lenig. Het deed me wél veel deugd.

Ondertussen ben ik dus wat ouder en dus strammer, zou je denken. Straf genoeg is dat niet zo! In 2010 startte ik met eutonie en verdiepte me in mijn eigen lijf en hoe het beweegt. Van 2012 tot 2016 volgde ik de intense opleiding tot eutoniepedagoge. Toen ik begin 2017 de draad weer opnam met yoga was ik verbluft dat ik dat veel beter kon dan vroeger! Inzicht in het eigen lijf doet wonderen. Yoga lijkt voor velen een soort fitness waar je fit en sterk voor moet zijn, maar dat hoeft niet het geval te zijn. De kunst is voor iedereen hoe je je steeds soepeler kan leren bewegen en leren ontspannen in poses die in het begin een hele uitdaging kunnen zijn. En ja, met aandacht en zachtheid voor zichzelf is er heel wat te winnen op het vlak van soepelheid en beweeglijkheid!

Sinds 2017 volg ik een intensieve yogadocentenopleiding. Drie indische yoga leraren leren me yoga op authentieke manier. Ik word sterker en leniger en verdiep me in de oefeningen en de levensfilosofie achter yoga. Tegen deze zomer zal ik zelf yogales beginnen geven. Met een behoorlijke bagage als eutoniepedagoge (ervaringsgerichte lichaamspedagogie) en de zeer gespecialiseerde yoga teacher training (internationaal erkend RYT200 door Yoga Alliance) verzeker ik jou van begeleiding op maat en deel ik mijn inzichten op jouw pad met yoga.

Kom ontdekken hoe ook jij de vele voordelen van yoga kan ervaren. Yoga is veel meer dan een hype, het is gezond bewegen en leniger ouder worden.