Als Hatha Yoga docente (opleiding 200 uren) en pedagoge Mindful bewegen (opleiding 880 uren + 180 uren stage) bied ik je meer dan Yoga en tegelijk de essentie van Yoga.

Yoga beoefenen is heel bewust leren bewegen, zodat je lichaam en je geest zich versoepelen. Dit vraagt zekere inzichten. Hier aan de goedinjevelschool bied ik je ervaringen waardoor je Yoga leert beleven op jouw manier, met jouw lichaam, zoals je je nu voelt. Je leert zachte en vloeiende Yoga oefeningen om steeds moeitelozer te gaan bewegen. Tegelijk word je ook sterker en veerkrachtiger. Naast de Yoga oefeningen is er in deze lessen ook aandacht voor de ademhaling en ontspanning.

Dit gebeurt in een kleine groep van maximaal 7 personen voor begeleiding op maat en in een aangenaam kader.

Wat deelnemers me zo al vertelden na de lessen :
‘Zaaaalig!’
‘Ik doe nu al zo veel jaren yoga en ik realiseer me dat ik die oefening altijd fout deed. Op de manier die jij ons leerde heb ik helemaal geen pijn in mijn armen terwijl ik ze doe.’
‘Vele jaren yoga en net zo veel yoga lesgevers. Alleen uit deze lessen kom ik helemaal ontspannen omdat je met je uitnodigingen me helemaal bij mezelf laat blijven.’
‘Het kost me geen moeite om iedere week naar de les te komen, ik doe het gewoon graag en vind het jammer als er eens iets tussen komt.’
‘Jij kan zo met kleine details afkomen en dan denk ik, potverdorie ja, zo had ik het nog nooit gevoeld! En dan onthoud ik dat ook beter.’
‘Ik had nog nooit Yoga of zo gedaan en had eigenlijk geen idee hoe mijn lichaam in mekaar zat. Als je af en toe dat skelet er bij neemt verschiet ik soms omdat ik dacht dat het anders in mekaar zat, maar dan voel ik, ah ja…’
‘Alleen al jouw stem kan me evengoed enthousiast maken om iets nieuws te proberen als heel diep laten ontspannen.’
‘Iedere week valt er wel iets nieuws te ontdekken!’
‘Ik verschiet er van wat ik allemaal kan!’

Aanbod :
Yoga voor vrouwen: een gevarieerde yoga les, exclusief voor vrouwen.
Mindful Yoga voor vrouwen: de rustigste les in het aanbod, ideaal voor ultieme beginners en voor wie mindful wil leren bewegen.
Yoga, nice & easy : een gevarieerde yoga les voor vrouwen én mannen.
Yoga, more intense : voor vrouwen en mannen die enigszins vertrouwd zijn met Yoga en op een zachte manier kracht wil leren opbouwen. In deze les is er nog meer aandacht voor de ademhaling. (vanaf januari 2019)

Extra groepen vanaf september :
Maandag = vrouwendag : ochtend
– van 09u15 tot 10u15 Yoga voor vrouwen
– van 10u30 tot 11u30 Mindful Yoga voor vrouwen
Woensdag, mixed : avond
– van 19u30 tot 20u30 Yoga, nice & easy

De lessen zijn wekelijks. In de schoolvakanties is er geen les.
Er kan telkens per reeks van 5 lessen worden ingeschreven. Deelnameprijs is 55 euro voor 5 opeenvolgende lessen. Leden van Markant genieten 5 euro korting op de reeksen van 5 lessen.
Wie zich inschrijft voor het ganse trimester (13 lessen tot en met december, voor de data klik ‘hier’) betaalt 130 euro in plaats van 143 euro (geen extra korting voor leden van Markant).
Een losse les kan gevolgd worden wanneer er plaats is, voor de prijs van 14 euro.

Het gebruik van alle yogamateriaal, zoals yogamat, meditatiekussen, yogablokken, yogariemen, e.d. zijn in deze prijzen inbegrepen.