Aan de hand van Hatha Yoga oefeningen leer je welke botten er in je lichaam zitten en hoe die in de gewrichten ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Je ontdekt dat er bepaalde referentiepunten zijn in het lichaam die de beweging kunnen vergemakkelijken, versoepelen. Je leert je eigen structuur en mogelijkheden invoelen. En geloof me, dat is meer dan je ‘denkt’.
 
Er wordt gewerkt in een kleine groep (min. 5 personen, max. 7 personen) om persoonlijke begeleiding mogelijk te maken. Deze workshop is voor iedereen die van bewegen houdt, met of zonder yoga-ervaring.
 
De lessen worden gegeven door Christel Cleys, yogadocente en bewegingspedagoge (Vlaamse eutonieschool 2012-2016).

 
De workshop bestaat uit 3 lessen, van telkens 1,5 u
1) de benen
2) de armen
3) de rug, de verbinding van het geheel

Elke les wordt afgesloten met Yoga Nidra, de ultieme ontspanningsoefening, zodat alle indrukken van de les zich mogen nestelen in het lichaamsgeheugen en je verrijkt en ontspannen weer naar huis gaat
 

Deelnameprijs is 50 euro voor de reeks van 3 lessen. De lessen kunnen niet apart gevolgd worden. Bel of mail Christel (zie contactgegevens) als je wenst in te schrijven. Je plaats is verzekerd bij storting van 50 euro op rekening nummer BE55 7380 4253 6744.
Raadpleeg de agenda hier voor concrete data.