Of je nu met yoga wil beginnen, bent begonnen of al jaren bezig bent. Zelfs als je er nog nooit over hebt gedacht om yoga te gaan doen, maar wel geïnteresseerd bent in hoe je lichaam in elkaar zit en hoe het kan bewegen. Als die nieuwsgierigheid er is, dan is dit de ideale workshop om op een ervaringsgerichte en speelse manier veel over jezelf te leren.
 
De workshop bestaat uit 3 onderdelen, van telkens 1,5 u
Deel 1 : de benen
Deel 2 : de armen
Deel 3 : de rug, de verbinding van het geheel

 
Je leert welke botten er in je lichaam zitten en hoe die in de gewrichten ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Je krijgt ook inzicht in welke weefsels mee voor de beweging zorgen. Je ontdekt dat er bepaalde referentiepunten zijn in het lichaam die de beweging kunnen vergemakkelijken, en dus spanning of zelfs pijn kunnen verminderen. Ieder lichaam is anders. In deze workshop leer je hoe jij in elkaar zit.
 
Er wordt gewerkt in een kleine groep (min. 5 personen, max. 7 personen). Aan de hand van lichte oefeningen en begeleid met divers didactisch materiaal (verschillende skeletmodellen, schema’s, fotomateriaal) krijg je inzicht in je eigen structuur en mogelijkheden. En geloof me, dat is meer dan je ‘denkt’. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring.
 
De lessen worden gegeven door Christel Cleys, yogadocente en bewegingspedagoge (eutonie, ves).
Deelnameprijs is 50 euro voor de reeks van 3 lessen. De lessen kunnen niet apart gevolgd worden. Bel of mail Christel (zie contactgegevens) als je wenst in te schrijven. Je plaats is verzekerd bij storting van 50 euro op rekening nummer BE55 7380 4253 6744.
Raadpleeg de agenda hier voor concrete data.