Na een burn-out in 2007 herschoolde ik me van juridisch-boekhoudkundig naar fysiek-energetisch. Dat was wat ik op dat moment nodig had om mezelf weer op de rails te krijgen. Het werd een zevenjarige zoektocht, ik verdiepte me in tal van methodes, plukte er de vruchten van en ging weer verder.

 
Op 1 januari 2015 startte ik een praktijk waarin de focus ligt op de ervaring van het eigen lichaam en de energiebeleving, in alle eenvoud en in alle kracht.

 
Dit doe ik vooral vanuit de opleiding tot eutoniepedagoge (ervaringsgericht lichaamswerk in rust en in beweging : 4-jarige opleiding aan de Vlaamse Eutonieschool 2012-2016).
Voor het energetische volgde ik in Londen (2014) de opleiding van Dr. Eric Pearl om Reconnective Healing® aan te leren. In Nederland leerde ik aansluitend de Reconnection® faciliteren.

 
Uit eigen ervaring en uit wat cliënten meedelen weet ik hoe belangrijk het is om spanningen te leren lossen en in stroming te komen.
Er zijn verschillende manieren, ik blijf me bijscholen en toon je een speelse, nieuwsgierige weg, helemaal vanuit jezelf.