Vooral in deze onzekere tijden is het belangrijk om voor jezelf te zorgen. In contact blijven met je eigen lichaam, je lichaamsbewustzijn activeren is cruciaal om gezond te blijven en een gevoel van rust en veiligheid te ervaren. Om die reden bied ik je online yogalessen aan om in je eigen huiselijke omgeving te kunnen ontspannen. De lessen zijn voor jongeren en volwassenen.
Maak het je gezellig en geniet er van 🙂
 

Deze lessen worden elke maandagochtend live online gegeven. Elke les kan heel de week en zo vaak je wil in je eigen huiselijke kring (her)bekeken worden. Er is wekelijks een nieuwe les van 30 minuten (geen Yoga-ervaring nodig) en een les van 75 minuten (Yoga-ervaring is wenselijk). Klik hier voor tarieven en verdere info.Klik hier voor een overzicht en om in te schrijven.
 

De lessen worden verzorgd door mezelf, Christel Cleys, Hatha Yogadocente, bewegingspedagoge eutonie en Reconnective Healing® Practitioner. Ze zijn een unieke combinatie van wat ik in mijn praktijk, degoedinjevelschool, te bieden heb. Met name Gentle Hatha Yoga (een zachte en toegankelijke yogavorm), Eutonie (ervaringsgerichte bewegingspedagogie voor de juiste spierspanning in iedere situatie) en Reconnective Healing® (energetische techniek die het zenuwstelsel tot rust brengt en de energie in het lichaam harmonieus laat stromen, met als grote voordeel dat energie ook op afstand werkt).

Wens je voor te proeven? Bekijk dan hier de opname van een online les van 1u15! Deze les bestaat uit 20 minuten ervaringsgerichte opwarming, 40 minuten gentle hatha yoga en 15 minuten ontspanningsoefening, en valt dus ook makkelijk op stukjes te bekijken. Elk onderdeel op zich heeft een positief effect. Geniet helemaal gratis
 

Mensen die eerder les bij mij volgden weten hoeveel belang ik hecht aan het feit dat deelnemers weten hoe hun eigen lichaam in elkaar zit. Om nieuwkomers wegwijs te maken kunnen de volgende filmpjes met basisinformatie bekeken worden. De vele inzichten die hierin worden geboden zullen je Yogabeleving verdiepen en je meer ontspannen laten genieten. Veel plezier er mee 🙂
Filmpjes verschijnen hier binnenkort, eventjes geduld.