Natuurlijk bewegen en omgaan met spanningen wordt jammer genoeg ook voor meer en meer kinderen een probleem. Onder andere hoog sensitieve kinderen krijgen het hard te verduren in onze snelle en veeleisende maatschappij.

Ik begeleid kinderen individueel om zich ontspannen, gesteund en veerkrachtig in hun eigen lichaam te leren voelen. Dit gebeurt doorgaans op doorverwijzing van een orthopedago(o)g(e), psychotherapeut(e) of op eigen initiatief van de ouders.

De begeleiding is voornamelijk gebaseerd op eutonie (ervaringsgerichte lichaamspedagogie). Er worden ook elementen uit yoga, PsychoMotion, Brain Gym,… gebruikt. Er is geen druk tot verder oefenen thuis. Op speelse en inzichtelijke wijze doet ieder kind haar/zijn persoonlijke ervaringen op tijdens de sessie en gaat deze toepassen in het dagelijkse leven. Een sessie duurt 1 uur.